Biorevitalizarea pielii

Biorevitalizarea reprezintă un tratament anti-ageing ce îmbunătățește sănătatea pielii și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii prin hidratarea profundă a acesteia. Produsele pentru biorevitalizare nu se comportă ca un material de umplere dermică (filler) ci ca un agent de hidratare internă a pielii. Acidul hialuronic din compoziția produsului atrage și menține hidratarea pielii, astfel îmbunătățind aspectul și calitatea tegumentului. Biorevitalizarea se face la nivelul feței, pielii gâtului, decolteului dar și în alte zone vizibil afectate…

Biorevitalizarea pielii

Biorevitalizarea reprezintă un tratament anti-ageing ce îmbunătățește sănătatea pielii și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii prin hidratarea profundă a acesteia.

Produsele pentru biorevitalizare nu se comportă ca un material de umplere dermică (filler) ci ca un agent de hidratare internă a pielii. Acidul hialuronic din compoziția produsului atrage și menține hidratarea pielii, astfel îmbunătățind aspectul și calitatea tegumentului.

Biorevitalizarea se face la nivelul feței, pielii gâtului, decolteului dar și în alte zone vizibil afectate de trecerea anilor cum ar fi fața dorsală a mânilor, coate, genunchi.

După tratament pielea devine mai elastică, mai hidratată.Articole similare


Dr. Raluca Moraru

Tratamentele cu acid hialuronic

Proceduri nonchirurgicale

Aspirația către rotunjimile și conturul feței din tinerețe, strălucirea și…

Dr. Raluca Moraru

Peeling chimic

Proceduri nonchirurgicale

O piele fără defecte reprezintă dorința oricărei femei din lume.…