Vrei să ai buze frumoase?

Buzele reprezintă un simbol al frumuseții, tinereții și senzualității. Augmentarea buzelor făcută de un medic calificat cu materialul de umplere (filler) potrivit, conduce la obținerea unor buze cu extra-volum cu aspect natural, hidratate și bine definite. Abordarea cosmetică a buzelor a suferit o schimbare de atitudine de la buzele " Angelinei Jolie" la buze cu un volum natural. Atenția privitorilor nu trebuie să se concentreze pe buze, acestea din urmă trebuind să se armonizeze cu…

Vrei să ai buze frumoase?

Buzele reprezintă un simbol al frumuseții, tinereții și senzualității.

Augmentarea buzelor făcută de un medic calificat cu materialul de umplere (filler) potrivit, conduce la obținerea unor buze cu extra-volum cu aspect natural, hidratate și bine definite.

Abordarea cosmetică a buzelor a suferit o schimbare de atitudine de la buzele ” Angelinei Jolie” la buze cu un volum natural. Atenția privitorilor nu trebuie să se concentreze pe buze, acestea din urmă trebuind să se armonizeze cu restul trăsăturilor feței, aproape că aș spune că mărirea de buze a devenit o procedură personalizată. De fapt medicul lucrează cu trăsăturile anatomice unice ale buzelor tale pentru a crea un aspect cosmetic îmbunătățit al acestora.

Există o mare varietate de fillere pe piață, ce au o remanență în țesuturi de la câteva luni la câțiva ani, iar fiecare medic preferă un anumit tip de filler cu care lucrează.

Materialele de umplere temporare (filler) au tendința de a se disipa de la nivelul buzelor mai repede decât în alte zone anatomice datorită mișcărilor permanente pe care buzele le fac, a vascularizației și elasticității crescute a buzelor. Este recomandat să începi tratamentul de mărire a buzelor cu fillere temporare pentru a fi sigură că îți place rezultatul obținut. Cel mai popular filler este acidul hialuronic. Acesta se regăsește ca o componentă naturală a pielii și conferă acesteia un aspect hidratat și tânăr. Riscul reacțiilor alergice este foarte mic. Rezultatele se mențin pentru o perioadă de aproximativ 6 luni, dar acest lucru depinde de tipul de acid hialuronic folosit.

Înainte de injectarea buzelor, se aplică o cremă anestezică la nivelul buzelor pentru ca această procedură să fie cât mai confortabilă pentru pacientă. Procedura durează în medie aproximativ 30 minute. După injectare apare edemul (umflarea) buzelor  și pot să apară vânătăi, simptome ce dispar după câteva zile.

Augmentarea buzelor trebuie să întregească aspectul global al feței tale, să fie în concordanță cu vârsta pe care o ai și să nu fie foarte evidentă. Toate femeile doresc buze perfecte. Ca să atingi acest deziderat trebuie făcute schimbări mici, care să îmbunătățească trăsăturile fizice pe care le ai.

Dr.Raluca Maria MoraruArticole similare


Dr. Raluca Moraru

Cancerul de piele

American Society of Plastic Surgeons (ASPS) face cunoscută importanța implicării…